“Carne” picada

INGREDIENTES:

  • Champiñones marrones, cortados en trocitos
  • 60g. nueces, en trocitos
  • Zumo 1/2 limón
  • Salsa tamari/soja
  • 1/2 bote frijoles (opcional)
  • Especias: comino, orégano, albahaca, pimentón

PASOS:

  1. En una sartén: poner un poco de agua y los champiñones. Cocinar 5 minutos.
  2. Poner el resto de ingredientes. Cocinar 10 minutos.

Ideas:
Podéis utilizar esta “carne” picada para hacer berenjenas rellenas, para ponerla sobre nachos junto con guacamole …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s