“Hamburguesas” de garbanzos

INGREDIENTES:

  • 1 bote garbanzos (400g), bien escurridos
  • 60g. nueces
  • 1 ó 2 dientes de ajo
  • 1 manojo de perejil
  • 1 manojo de cilantro
  • Zumo 1/2 limón
  • Comino

PREPARACIÓN PREVIA:

  • Pelar, lavar, cortar: ajo, perejil, cilantro

PASOS:

  1. Precalentar el horno a 190°C / 375°F.
  2. Triturar bien todos los ingredientes.
  3. Formar bolas y chafarlas. Meterlas al horno 15 minutos.

Extra
Podéis acompañarlas con patatas al horno, salsa de anacardos, salsa de aguacate…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s