Chana Masala

INGREDIENTES:

  • 400g. garbanzos cocidos bien enjuagados
  • 1 bote tomate triturado
  • 2-3 dientes ajo cortados en trocitos
  • 1 cebolla
  • Especias: jengibre, cilantro, pimienta cayena, comino, cúrcuma, garam masala
  • 250ml. agua
  • Arroz integral cocido.

PREPARACIÓN PREVIA:

  • Cocer el arroz integral.
  • Pelar, lavar y cortar los dientes de ajo y la cebolla.

PASOS:

  1. En una sartén, calentar un poco de agua. Echar la cebolla. 2 minutos.
  2. Sartén: echar ajo y las especias. Remover bien.
  3. Sartén: echar tomate, garbanzos, agua. 20 minutos.
  4. Acompañar con arroz integral.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s