Crema de calabaza (TX)

INGREDIENTES:

  • 400g. calabaza cortada en trozos
  • 1 puerro
  • 2 patatas medianas
  • 1 pizca de sal marina
  • Agua sin llegar a cubrir las verduras (más o menos según la consistencia deseada)

PREPARACIÓN PREVIA:

  • Pelar, lavar y cortar la calabaza, puerro y patatas.

PASOS:

  1. En la thermomix: triturar todo 5 segundos, velocidad 5.
  2. Cocinar 30 minutos, 100°, velocidad 1.
  3. Esperar a que se enfríe un poco y triturarlo todo 1 minuto, velocidad 8.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s